keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Perjantaina tavarat sisaan

Nyt aletaan olla jo tosi lahella valmista. Monta asiaa on viela vaiheessa, mutta tavarat voi vieda sisaan jo perjantaina. Alakertaa aletaan siivoamaan huomenna, mutta ylakerran vaiheesta ei ole ihan viela tietoa. Hyvalta nayttaa, laitan taas muutaman kuvan tilanteesta.


 Alakerran lasten kylppari valmistui tanaan. Nayttaa hyvalta, juuri silta mita suunniteltiin. Ainoa kohta, jota taalta kuvista katselin, on tuon peilin korkeus. Voi lapsille tehda tiukkaa nahda 120 cm peilista mitaan, mutta akkia hekin kasvavat...:)


Talta se eteisen kaapisto nayttaa siis kokonaisuudessaan. Ja takana on KHH ovi.
Eteisen paasisaankaynnin seinavalot.
 


Takka on saatu valmiiksi ja takana vanhempien makuuhuone. Lattiat on viela peitossa, jotta saastyvat pahimmilta kolhuilta.
















Saatiin lisahommia raksamiehille viela huomiselle/perjantaillekin. He olivat tehneet makkarin smyygeja ja tasoitelleet seinaa viela ja maalipintaa oli pakko korjata. He olivat ulkomuistista miettineet varia, joka seinassa oli, mutta meni pahasti pieleen. Varin ollessa harmaa, on seinassa nyt sininen vari. Kuvaa ei valitettavasti ole, kun tuli nahtya vain Skypen kautta. Mutta eipa tama verenpainetta nostanut, korjaillaan kuntoon. Kaikkea sita voikaan tapahtua matkan varrella...

2 kommenttia:

  1. Upealta näyttää! Tuon takan kohdalla sydän melki pysähtyi kun on niiin paljon omaankin mieleen! Olisin ottanut juuri samanlaisen omaan kotiin mutta tarvitsimme massiivisemman ettei hukkunut kun paikka oli keskellä pitkää seinää. Tsempit loppumetreille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Paula! Kävin eilen myös teidän blogissanne ja pidin kovasti näkemästäni ;) Sain monta vinkkiä tulevaa sisustusta varten, katsotaan miten saadaan toteutettua.

      Poista