lauantai 10. toukokuuta 2014

Perjantain kuulumisia

Elämä on täällä Abu Dhabissa alkanut tasoittua uomilleen. Töissä olen päässyt hyvin vauhtiin, lasten koulu alkaa selvästi helpottua ja tulevat ihan hymyssä suin kotiin. Äidin rankin osuus koulunkäynnistä on  se 1-2 h läksyjenteko kotiintulon jälkeen, isin kanssa kun ei kuulemma onnistu ? :) Aiemmin läksyt tehtiin tappelemalla, nyt kiukkuisuus on lientynyt ihan murto-osaan aiemmasta. Voin vain kuvitella, millaiset paineet ovat pienten päässä, kun aikuisellakin on ollut miettimistä erilaisissa asioissa. Moni asia vain toimii eri tavalla, kuin kotona Suomessa, kieli niistä varmaan lasten kohdalla yksi suurimmista. Harrastukset ja ystävät ovat auttaneet palauttamaan arjen kohdilleen; samalla tavalla siellä jäähallilla notkutaan kuin aiemminkin. Koriskenttää ei nyt ole niin paljon nähty, kuin aiemmin, kun hyvä valmennus on vielä ollut hakusessa. Meiltähän sitä löytyy kotoa, joten suutarin lapsella ei ole kenkiä....

Raksan tämän päivän suurimpina saavutuksina on kodinhoitohuoneen muuttunut ulkonäkö kaappeineen kaikkineen. Myös portaat ovat saaneet pinnoitetta ennen maalausta. Ohessa kuvia muutoksista.

 
 Penkki toimii lasten arkisisääntulossa hyvin. Toisella puolella koneet tulevat työtason alle ja kaapistot makaavat vielä tasolla, mutta ne nostetaan seinälle pois tasolta.


Abu Dhabi kuittaa ja toivottaa hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti