perjantai 30. toukokuuta 2014

Huomenna saamme tavarat sisaan uuteen kotiin

Wau mika fiilis! Huomenna tavarat siirtyvat varastolta uuteen kotiin. Hassuinta tassa on tietenkin se, ettemme ole itse paikalla niita kantamassa, mutta suuret kiitokset sukulaisille ja ystaville :)

Siivoojat siivoavat alakerran kuntoon ja ylakerta on viela vaiheessa. Varastoa ei haluttu kuitenkaan vuokrata kauempaa ja maksaa siita rahaa, joten paatettiin hoputtaa rakentajiamme hieman. Tavarat siirtyvat aluksi makuuhuoneisiin ja vaatehuoneeseen, sielta sitten edelleen oikeille paikoilleen.

Abu Dhabin kuulumisia talta illalta: lapset ovat olleet jo hyvan aikaa nukkumassa ja mieheni kanssa taalla juuri jahtasimme sisiliskon (tai jonkin muun liskon, gekko tms) ulos talostamme. Oli varmaan livahtanut avoimesta ovesta, kun vietiin roskia ulos. Ei ole montaa paivaa, kun viimeksi illalla heiluin latkamailan kanssa edellisen kerran liskojahdissa. Niita taalla riittaa seinia pitkin kiertelemassa.

Hyvat yot, ohessa pari kuvaa, joita en ole varmaan aiemmin tanne laittanut.


Eteisen valot, jotka antavat valoa molempiin suuntiin ylos/alas.

Lasten kylpparit valot ja peili saatiin paikalleen. Taso on viela irti, kun saatiin keittiotoimittajalta lipsahduksen jalkeen uusi. Piti olla musta, mutta tuli harmaan laikukas. Nyt oikea jo paikallaan.

Saunan pesuhuoneen suihkut ja syvennys mosaiikkilaatalla.

Saunan pesuhuoneen katon LED-spotit.

Samaisen huoneen syvennys pesuainepulloille mika ikina onkaan nimeltaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti