lauantai 7. joulukuuta 2013

Kuulumisia raksalta ja muutenkin

On vähän jäänyt raksablogin kirjoittelut vähälle viime aikoina. Siihen on useitakin syitä, mutta pääsyy on siis se, että olemme muuttamassa Abu Dhabiin huomenna. Olemme olleet kiireisiä valitsemaan kaikkia pintamateriaaleja sekä netistä, että ihan paikan päällä. Kaiken pitäisi olla valmiiksi päätettyä tai jatkopäätökset täytyy tehdä vain nettisauppojen ja -kuvien perusteella.

Hyvässä mallissa kaikki on tällä hetkellä, kiitos sekä mielettömän raksaporukan, että appivanhempien, jotka ovat meitä suuresti auttaneet. Tässä vaiheessa voidaan jo huomattavasti paremmin mielin lähteä kohti tuntematonta :)

Mutta palatakseni rakentuvaan taloomme töissä on päästy siihen vaiheeseen, että seiniin aletaan laittaa verkkoa ja tasoitetta, joten väriksi muuttuu pian valkoinen, jolloin hahmotamme tiloja taas eri lailla. Mutta sitä Skypen yli odotellessa. Myös levyjä aletaan pian asentamaan kattoon, jotka on jo koolattu valmiiksi. Lamppujen paikkoja ollaan katseltu ja aiheutettu luultavasti hieman harmaita hiuksia sähkärille.

Ohessa kuvia paikanpäältä:

Portaiden valmistelua
Tukirakenteita



Portaiden tuet takaa
 






Portaiden tekeminen on jatkunut eteenpäin ja näyttää nyt jo tältä. Ovat kyllä tosi hienot ja niistä tulee valmiina varmasti tosi upeat.
Ja tältä ne nayttävät pari päivää edellisestä.

Portaat takaa.




















Myös smyygejä on alettu valmistella ja paikalleen on saatu jo kipsilevyä ikkunoiden viereen sisäpinnalle.
Kuvaa S huoneesta.

Ja vähän lähempää.

Kuvaa terassilta, joka näyttää hyvältä. Seuraavaksi odotellaan valua ja vedenpoistoputkitusta.
Reunat on bitumoitu, jotn veden ei pitäisi enää valua seinän ja terassinn väliin.

Muutama muukin kuva, joita otettu luvattoman vähän viimeaikoina.

Vaatehuone (pieni) ja IV-putket

TV pistorasiat, jotka unohtui laittaa ylemmäs.... Onneksi
tarkkasilmäinen ystävämme huomasi puutteen. Joka sitten
löytyi myös sähkörin kuvista.






















Mutta blogin painopiste saattaa seuraavaksi hieman muuttua toisenlaiseksi, sillä tarkoituksena on päivitellä sekä raksan kuulumisia, että kuulumisiamme maailmalta. Abu Dhabi here we come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti