perjantai 20. kesäkuuta 2014

Suomeen tulossa!

Niin se aika kuluu ihan mielettömällä vauhdilla. Juurihan me muutimme maailmalle ja nyt olemme jo tulossa Suomeen viettämään kesälomaa. Lapset olivat tänään viimeistä päivää koulussa, josta lähtivät vähän haikein mielin, mutta kuitenkin iloisina odottaen tulevaa. Lapset vaihtavat syksyllä uuteen kouluun ja kaverien jättäminen taakse tuntui hassulta.

Lapset ovat ihanan ennakkoluulottomia ja omaksuvat asioita hirvittävän nopeasti. On ilo kuunnella, että leikit alkavat sujua jo englanniksi. Vanhin lapsistamme juuri pari päivää sitten leikki hepoilla ja jutteli niille englanniksi, kuuntelin vain vierestä suurella mielenkiinnolla.

Suomeen tulo siis lähestyy, huomenna muu perhe suuntaa kohti uutta kotia, minä kiertelen vielä työn puolesta Keski-Eurooppaa viikon verran ennen kuin seuraan perässä.

Uudessa kodissa on tapahtunut paljon sitten viime kuulumisten, pelkästään siivous ja valot tuovat suuren muutoksen. Muutto on nyt siis totta ja pääsemme uuteen, ihanaan kotiimme. Näemme kaiken paikanpäällä, mikä sekin on ihan hassua. Onko mielikuva ollut oikea kuvien perusteella? Toivottavasti yhtä hyvä kuin suuret odotukset ovat...

Palataan viimeistään Suomesta uusien kuvien ja tekstien kanssa!


Keittiö valojen kanssa
Epäsuora valaistus kaappien päällä luo kuvaan hienon tunnelman.



Pesuhuoneen syvennyksen LED-valo saatiin paikalleen.


Ullakon portaissa on valot saatu myös toimintaan.


Sauna on kuusipaneelia/lautaa, joka on vahattu vaaleaksi. Lopputulos on mielestäni erittäin onnistunut.


Terassin kaide on tehty harmaaksi maalatuista rimoista.


Makuuhuoneen vaatehuoneen lasiovesta puuttuu vielä peitelista ylhäältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti