tiistai 8. lokakuuta 2013

Ovet ja ikkunat paikallaan

Tässä pääoven näkymiä päivän vielä paistaessa. Ovea mietittiin ja harkittiin pitkään. Nyt sen ollessa oikealla paikallaan olen todella tyytyväinen, että päädyttiin tähän vähän kalliimpaan vaihtoehtoon. Sisällä on vielä runsaasti ilmaa väliseinien puuttuessa, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee :)

 
Illoissa huomaa hyvin päivän lyhentymisen. Illan sininen hetki on tässä kuvassa käsillä. Valo tulee ihanasti isoista ikkunoista ja ovista sisälle. Lamelliverhoillekin tulee vielä myöhemmin käyttöä. Perheen pieninkin on eksynyt mukaan kuvan reunaan. Yläkerrassa herraa saa pitää tarkasti silmällä, ettei pääse vielä vääriin paikkoihin tutkiskelemaan. 
 
 
Kaikki muut ovet ja ikkunat on nyt siis saatu paikalleen paitsi KHH ovi on laitettu väliaikaisena vaneriovena, jottei kulkuovena käytetä vielä arkaa lasiovea. Voisi olla entinen, jos siitä seuraavat puoli vuotta kuljettaisiin. Mutta oven saa kuitenkin munalukolla kiinni yöksi. Meidänkin raksalla oli jo käyty styrokseja viemässä, joten tarvitsee alkaa kiinnittämään parempaa huomiota outoihin kulkijoihin alueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti