sunnuntai 18. elokuuta 2013

Loman jälkeen

Lomalla oli ihanaa, sai jättää arjen kiireen taakseen aikataulujen osalta. Herättiin myöhään, mutta paljon asioita kuitenkin hoidettiin... Tällä kertaa Suomen kesä helli lähes kaikkia lomailijoita. Vähän on ollut hiljaiseloa tämän blogin osalta viimeisen kuukauden... Oltiin kesälomalla, mutta rakennuksella kyllä tapahtui asioita tässä välissäkin, onneksi.Alapohjan ontelot saatiin paikalleen, 1.krs on lähtenyt nousemaan ja nyt ollaan jo odottelemassa välipohjan onteloilaattoja. Tässä välissä on saatu maalämpökaivot porattua ja ne odottavat vain vientejä tekniseen tilaan. Välillä kyllä sade hieman haittasi menoa, kun tuli vettä koko taivaan täydeltä useampi vuorokausi. Mutta homma etenee, nytkin tänä viikonloppuna miehet ovat hommissa, jotta saadaan välipohja valmiiksi onteloita varten ensi viikolla.

Latailin eilen kuvia urakalla kameralta, niitä olikin kertynyt loman aikana yhteensä 550 kpl, joten kohtuullisen aktiivisia on oltu, raksan kuvaamisen ohella kävimme mm. asuntomessuilla ja Lintsillä. Pääosin ne ovat kyllä raksalta, kun kaikki pitää dokumentoida tulevaisuutta varten.

Päivittelen tänne näitä kuvia, kun saan niitä sortattua.

Tässä näkyy raudoituksten ja stytoksien takana maalämpökaivon paikka. Miehet kävivät tontilla pari päivää ja valmista tuli. Kaipailee enää viemisen tekniseen tilaan.
 
Roskien polttoa tontilla.

Ontelot saapuivat tontille.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti